A Céltrans’97 Mega & Special Transport Zrt.

1997-ben alakult, amely egy 100%-os magyar tulajdonú középvállalkozás. Az elmúlt időszakban vállalkozásunk dinamikus fejlődésen ment keresztül. Ez a fejlődés a mai napig is tapasztalható. Cégünk fő tevékenységi köre a nemzetközi áruszállítás, azon belül is a magas göngyölegben tárolt áruk szállítása.
Már önmagában a Céltrans’97 Zrt. Győr határában fekvő telephelye is rendkívül impozáns és a legkorszerűbb színvonalat képviseli, beleértve a környezetvédelmi szempontokat is, hiszen a kétszintes irodaházat, három kocsiállásos műhelyt, kamionmosót és egy új fényezőkamrát magában foglaló, 1500 négyzetméteres létesítmény passzív épületnek számít. A több ezer négyzetméteres raktárkapacitásával és a fuvarozás melletti fuvarszervezési tevékenységével teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtó cég flottáját immár több, mint száz mega nyerges szerelvény alkotja.
parallax background

Cégtörténet

  • 2017Fényező és lakatosműhely

    Cégünk tovább bővült egy korszerű fényező és lakatosműhellyel. A flottabővülés folyamatos, cégünk már több mint 100 fuvareszközzel várja megrendelőit.
  • 2011Passzív irodaház

    Létrejött egy modern és környezetbarát (passzív) irodaház. Gyönyörű környezetben, zöld övezetben az M1-es autópálya közelében, 30.000 nm burkolt kamionparkolóval és saját üzemeltetésű 100.000 literes üzemanyag töltőállomással. Az irodaház megépülésével egy időben cégünk elkezdte kamionmosó és szerviz tevékenységét is.
  • 1995Cég alapítása

    Cégünk 1995-ben kezdte meg fuvarozói tevékenységét 1 kamionnal, magánvállalkozás keretein belül, majd 1997-ben Betéti Társasággá alakult. 2013-ban nőtte ki magát Zártkörű Részvénytársasággá.

Flotta, gépjárműpark

Vontató: Típus: DAF, FORD; Kibocsátás: Euro VI.; Átlag: 1-2 év; Felépítmény: jumbo - mega
Pótkocsi: Típus: Scmitz, Varios; Kögel; Felépítmény: mega szerelvény; Átlag: 1-2 év; Méret: 13,6 x 2,48 x 3,0